LNI Hairdesign Heerlen

Dautzenbergstaat 22
6411LC Heerlen

Tel nr. 045 511 32 37

Meso hairtherapie

LNI Hairdesign is een gespecialiseerd bedrijf dat meso hairtherapie aanbiedt als een effectieve behandeling voor haaruitval en haargroei. Met jarenlange ervaring in de branche zijn wij experts op het gebied van meso hairtherapie. Onze gekwalificeerde gediplomeerde voeren de behandeling uit met zorg en precisie, waarbij voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen direct in de hoofdhuid worden geïnjecteerd om de haarfollikels te voeden en te stimuleren. Als LNI Hairdesign streven wij naar het leveren van hoogwaardige resultaten en tevredenheid van onze klanten. We begrijpen het belang van nauwkeurige informatie, inclusief mogelijke risico’s en bijwerkingen, en zorgen voor professioneel advies aan onze klanten. Ontdek de voordelen van meso hairtherapie bij LNI Hairdesign, een betrouwbare en ervaren aanbieder van deze gespecialiseerde behandeling.  

Meso therapie voor de baard is een innovatieve cosmetische behandeling die gericht is op het verbeteren van de baardgroei en -textuur. Het maakt gebruik van micro-injecties van voedingsstoffen, vitamines en mineralen om direct aan de haarfollikels te worden afgegeven. Dit kan leiden tot een vollere, dikkere baard. De behandeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde professional en kan aangepast worden aan de individuele behoeften van de patiënt. Het aantal benodigde sessies kan variëren, meestal wordt een reeks van enkele sessies aanbevolen voor optimale resultaten. Mesotherapie wordt over het algemeen beschouwd als een veilige procedure met minimale hersteltijd en kan een waardevolle optie zijn voor mannen die streven naar een verbeterde baardgroei en een gezondere baarduitstraling. Het is belangrijk om een ervaren professional te raadplegen en de behandeling alleen te laten uitvoeren door een deskundige om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

Mesotheapie is een medische techniek waarbij kleine hoeveelheden medicijnen, vitamines en andere voedingsstoffen rechtstreeks in de huid worden geïnjecteerd. Deze injecties worden meestal uitgevoerd met behulp van een zeer fijne naald en zijn bedoeld om de huid te voeden en te revitaliseren.

Mesotheapie kan worden gebruikt voor verschillende cosmetische en medische doeleinden, zoals het verminderen van rimpels, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, het verminderen van cellulitis en het behandelen van pijnlijke spieren en gewrichten.

Het proces van mesotheapie is relatief pijnloos en duurt meestal niet langer dan een paar minuten. De injecties worden direct in de huid geplaatst op de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Na de behandeling kan er wat lichte roodheid of zwelling optreden, maar dit verdwijnt meestal snel.

Als u overweegt om mesotheapie te ondergaan, is het belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde behandelaar te vinden. Uw behandelaar kan u helpen bepalen of mesotheapie geschikt is voor u en welke resultaten u kunt verwachten.

MESO HAIRTHERAPIE

Meso Hairtherapie

Meso hairtherapie is een niet-chirurgische cosmetische behandeling om haaruitval te verminderen en haargroei te bevorderen. Het omvat het injecteren van voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen rechtstreeks in de hoofdhuid om de haarfollikels te voeden en te stimuleren. Het kan worden gebruikt als aanvullende behandeling bij haaruitval en wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts of dermatoloog. Resultaten kunnen variëren en het is belangrijk om nauwkeurige informatie te verstrekken op je website, inclusief mogelijke risico’s en bijwerkingen, kwalificaties van de beoefenaar en het belang van professioneel advies.

Prijslijst Meso Therapie:

  • Behandeling inhammen: €140,00 per sessie
  • Behandeling baard: €120,00 per sessie
  • Behandeling scalp: €175,00 per sessie

Opmerkingen:

  • Minimaal 3 tot 6 behandelingen worden aanbevolen voor optimale resultaten
  • Bij betaling van 3 behandelingen ontvangt u 5% korting
  • Bij betaling van 6 behandelingen ontvangt u 10% korting
  • Intakegesprek is gratis
  • Behandelingen worden om de 2 weken aanbevolen voor het beste resultaat

Let op: Het is belangrijk om een gekwalificeerde professional te raadplegen en de behandeling alleen te laten uitvoeren door een deskundige om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de kliniek of de locatie waar de behandeling wordt uitgevoerd. Neem contact op met uw gekozen kliniek voor specifieke prijsinformatie en om een afspraak te maken voor een intakegesprek.