LNI Hairdesign Heerlen

Dautzenbergstaat 22
6411LC Heerlen

Tel nr. 045 511 32 37

Scalpanalyse

Welkom bij ons Scalpanalyse-systeem!
Ontdek hoe je snellere haargroei kunt bereiken door te beginnen met een gezonde hoofdhuid!

Onze haaranalyse, ook wel bekend als de scope-analyse, is een essentiële stap om een grondig beeld te krijgen van jouw hoofdhuid en de conditie van je haar. Met behulp van een geavanceerde scopetechnologie kunnen we de hoofdhuid maar liefst 200 keer vergroten. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te beoordelen hoe het gesteld is met je hoofdhuid en haar. Op basis van deze analyse kunnen we je vrijblijvend advies geven.

Bij ons maken we gebruik van geavanceerde analyseapparatuur die de nieuwste technologieën combineert om een grondige beoordeling te maken van jouw hoofdhuid en haar. Ons state-of-the-art apparaat is speciaal ontworpen om alle aspecten van hoofdhuidgezondheid en haarkwaliteit nauwkeurig te analyseren en te evalueren.
Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen we gedetailleerde inzichten verkrijgen in de gezondheid van jouw hoofdhuid. We kunnen de talgproductie, hydratatieniveaus, eventuele ontstekingen of irritaties, en andere belangrijke indicatoren grondig analyseren. Daarnaast kunnen we de conditie van het haar beoordelen, waaronder haardikte, structuur, elasticiteit en eventuele tekenen van schade.

Indien er hoofdhuidproblemen worden geconstateerd, hebben wij effectieve oplossingen zoals Mesohair-therapie en Scalp-Detox. Met behulp van Mesohair-therapie kunnen we specifieke behandelingen toepassen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie van je hoofdhuid en het stimuleren van haargroei. Door middel van een Scalp-Detox kunnen we je hoofdhuid reinigen en ontdoen van eventuele ophopingen, talg of andere onzuiverheden die de haargroei kunnen belemmeren.

Wij geloven dat een gezonde hoofdhuid de basis vormt voor prachtig haar. Ons team van experts staat klaar om je te helpen en je een persoonlijk behandelplan aan te bieden dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een haaranalyse en om te ontdekken welke oplossingen wij kunnen bieden om jouw hoofdhuidproblemen aan te pakken

Onze uitgebreide scalp-analyse biedt waardevolle inzichten in de conditie van jouw hoofdhuid en haar. Voor een gedetailleerde analyse, nemen we de tijd om grondig te observeren en evalueren. Daarom duurt een scalp-analyse ongeveer 20 minuten en de kosten bedragen €45.