LNI Hairdesign Heerlen

Dautzenbergstaat 22
6411LC Heerlen

Tel nr. 045 511 32 37

Scalp Detox

Bij LNI Hairdesign begrijpen we het belang van een gezonde hoofdhuid voor haargroei. Deze behandeling richt zich op een evenwichtige hoofdhuid, vermindert schilfers en overtollig vet, en stimuleert haargroei. Onze ervaren haarstylisten passen de Scalp Detox aan uw behoeften aan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we uw hoofdhuid kunnen transformeren voor prachtig haar.

 

De Scalp Detox van LNI Hairdesign is gebaseerd op hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd om de hoofdhuid te voeden en te revitaliseren. Deze krachtige formule reinigt diep in de poriën, verwijdert onzuiverheden en stimuleert de bloedcirculatie, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en bevorderd.

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onze ervaren en getalenteerde haarstylisten zijn opgeleid in het gebruik van de Scalp Detox en zullen de behandeling aanpassen aan de specifieke behoeften van uw hoofdhuid en haartype. We geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om de gezondheid en schoonheid van uw haar te optimaliseren.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE GEBASEERD OP DERMATOLOGISCH ONDERZOEK
► Klinisch bewezen dat het overmatige haaruitval binnen 4 weken stopt.
► Klinisch bewezen dat het haar binnen 4 maanden helpt terug groeien.
► De meest uitgebreide, gepersonaliseerde haarverzorging die beschikbaar is.

Bij ons kun je SCALP DETOX No. 2 kopen, een effectief haarverzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld om je hoofdhuid te reinigen en te revitaliseren. Dit product is doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals tea tree olie, pepermuntolie, aloë vera en rozemarijnextract, die bekend staan om hun kalmerende en verkwikkende eigenschappen.

Met SCALP DETOX No. 2 kun je een diepe reiniging van je hoofdhuid ervaren, waarbij opgebouwde productresten, overtollige talg en andere onzuiverheden worden verwijderd. Door deze grondige reiniging wordt je hoofdhuid gezuiverd en kan deze beter ademen, wat kan bijdragen aan een gezonde haargroei.

Bovendien helpt dit product bij het verminderen van jeuk, roos en irritatie van de hoofdhuid, dankzij de antiseptische en verkoelende eigenschappen van de gebruikte ingrediënten. Het is een geweldige keuze voor mensen die last hebben van een ongezonde hoofdhuid of die hun haargroei willen bevorderen.

Bij LNI Hairdesign hanteren we een transparant prijsbeleid voor onze Scalp Detox behandeling. De prijs van onze behandeling is €80 per sessie. Het is belangrijk voor ons om uw specifieke behoeften te begrijpen, daarom beginnen we altijd met een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling. Op deze manier kunnen we een grondige analyse van uw hoofdhuid en haar uitvoeren en u een nauwkeurige prijsopgave geven op basis van de lengte van uw haar. Bij LNI Hairdesign streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden, samen met een duidelijk inzicht in onze prijsstructuur. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe onze Scalp Detox behandeling uw hoofdhuid kan revitaliseren en uw haargroei kan stimuleren.